S.T. Dupont Defi Extreme Lighter Fluo Blue, 021416

S.T. Dupont Defi Extreme Lighter Fluo Blue, 021416


-10% Alennus
243,00 €
270,00 €

Ilmainen toimitus
Saatavuus: Saatavilla jälleen 2-6 viikon kuluttua

Määrä


S.T. Dupont Defi Extreme Lighter Fluo Blue


S.T. Dupont Defi Extreme Lighter in Fluo Blue on uusi versio S.T. Dupontin suositusta ja tunnetusta Defi-sytyttimestä, nyt elinvoimaisin värikorostuksin. Sikarin polttajat ja ulkoiluharrastajat ovat suosineet Defi-sytytintä jo vuosien ajan. Se erottuu edukseen poikkeuksellisen luotettavalla, vahvalla ja tuulenkestävällä liekillään, joka ei koskaan petä omistajaansa edes hyvin alhaisissa lämpötiloissa, mikä on yleinen ongelma muiden sytyttimien kanssa.
Ruiskupuristetusta metallista valmistettua mattamustaa runkoa täydentää tyylikkäästi kirkkaan sininen korostus. Sinisellä korostettu painonappi luo kauniin ja modernin kontrastin sytyttimen mattapintaiseen runkoon. Suuri ja näkyvä kaasutason ilmaisin on erityisen käytännöllinen, jotta kaasun määrä pysyy aina selvillä. Toinen kohokohta on helppokäyttöinen liekin voimakkuuden säätö sytyttimen pohjassa. Tähän on asennettu kätevästi toimiva pyörä, toisin kuin muissa sytyttimissä, joiden säätämiseen tarvitaan yleensä lisätyökaluja, kuten ruuvimeisseliä.
Kirkkaanpunainen suojakorkki estää sytytintä pölyyntymästä tai likaantumasta, mikä tekee sytyttimestä omistajalleen pitkäaikaisen ilon. Tämä suojakorkki avautuu automaattisesti, kun painiketta painetaan, ja sulkeutuu taas automaattisesti. Painonappia koristaa Dupontin tunnusmerkki, joka tekee sytyttimestä erottamattoman ja laadukkaan lisävarusteen.

Muotoilu ja materiaalit:



  • matta musta runko on valmistettu ruiskupuristetusta metallista kirkkaan sinisen korostuksen kera

  • suuri kaasutason ilmaisin

  • kätevä liekin voimakkuuden säätö helppokäyttöisellä pyörällä

  • kirkkaanpunainen suojakorkki sytytyksen suojaamiseksi

  • S.T. Dupontin nimikirjoituksella varustettu painike.


Erityisominaisuudet:



  • poikkeuksellisen luotettava, vahva ja tuulenkestävä liekki

  • ihanteellinen sikarin polttajille ja ulkoilmaharrastajille.


S.T. Dupont on tunnettu ranskalainen yritys, joka on tunnettu vuodesta 1872 lähtien poikkeuksellisesta käsityötaidostaan ja innovatiivisesta suunnittelustaan. Sytyttimien lisäksi yritys valmistaa myös korkealaatuisia kirjoitusvälineitä, nahkatuotteita ja muita ylellisiä asusteita. Defi-mallisto on suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille, jotka arvostavat luotettavuutta ja tyyliä. Tämän malliston sytyttimissä on vahva ja tuulensuojattu liekki, joten ne sopivat erinomaisesti sikarien sytyttämiseen ja toimivat luotettavasti myös äärimmäisissä olosuhteissa.


Malli:
021416
Liekkityyppi:
Kaasuliekki
Liekkien määrä:
1
Polttoaine:
Bensiini
Plottoaineikkuna:
kyllä
Väri:
Musta, Sininen
Merkki:
S.T. Dupont
EAN-koodi:
3597390299383
 Asiakkaiden arviointeja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tuotetta