S.T. Dupont Double Blade Cutter with Cigar Stand Trinidad Black Gold, 003477

S.T. Dupont Double Blade Cutter with Cigar Stand Trinidad Black Gold, 003477


-10% Alennus
207,00 €
230,00 €

Ilmainen toimitus
Saatavuus: Saatavilla jälleen 2-6 viikon kuluttua

Määrä


>S.T. Dupont Trinidad Double Blade Cutter with Cigar Stand


S.T. Dupont Trinidad Double Blade Cutter with Cigar Stand on osa S.T. Dupontin ja Habanos S.A.:n Trinidad-brändin 55-vuotisjuhlan juhlistamiseksi luomaa rajoitettua painosta. Trinidad-talon monogrammi koristaa tätä sikarileikkuria ja jalustaa jokaisen kappaleen kantaessa ylpeänä talon nimikirjoitusta ja erityistä "55"-grafiikkaa juhlistaen Trinidad-sikareiden vuosipäivää.

  • Muotoilu ja materiaalit: Sikarileikkuri on koristeltu kiiltävällä lakalla ja kullatuilla heloilla antaen sille elegantin ja ylellisen ulkonäön. Trinidad-tuotemerkin monogrammi on harmonisesti integroitu muotoiluun.

  • Erityisominaisuudet:

    • Kaksiteräinen leikkuri mahdollistaa sikarin tarkan ja puhtaan leikkaamisen integroidun sikaritelineen tarjotessa tyylikkään ja käytännöllisen pidikkeen.

    • Tämä 2-in-1-sikaritarvike tarjoaa tyylikkään tavan lepuuttaa sikariasi vapaasti tehden siitä sekä toimivan että esteettisesti miellyttävän.




S.T. Dupont on tunnettu ranskalainen luksusvalmistaja, joka on tunnettu poikkeuksellisesta käsityötaidostaan ja muotoilustaan vuodesta 1872 lähtien. Sytyttimien ja sikaritarvikkeiden lisäksi yritys valmistaa myös korkealaatuisia kirjoitusvälineitä, nahkatuotteita ja muita tarvikkeita. Kumppanuus Habanos S.A.:n kanssa korostaa S.T. Dupontin sitoutumista perinteisiin ja innovaatioihin sikarikulttuurin maailmassa, erityisesti Trinidad-tuotemerkin 55-vuotisjuhlallisuuksissa vuoden 2024 Festival del Habanossa Kuubassa.


Malli:
003477
Leikkurin tyyppi:
Kaksoisteräleikkuri
Terämateriaali:
Ruostumaton teräs
Terien lukumäärä:
2
Maksimihalkaisija:
60
Väri:
Kulta, Musta
Merkki:
S.T. Dupont
EAN-koodi:
3597390300683
 Asiakkaiden arviointeja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tuotetta