S.T. Dupont Le Grand Atelier Cigar Crossbody Bag Blue, 141352

S.T. Dupont Le Grand Atelier Cigar Crossbody Bag Blue, 141352


-10% Alennus
1 296,00 €
1 440,00 €

Ilmainen toimitus
Saatavuus: Saatavilla jälleen 2-6 viikon kuluttua

Määrä


S.T. Dupont Le Grand Atelier Cigar Crossbody Bag Blue


S.T. Dupont Le Grand Atelier Cigar Crossbody Bag sinisessä värissä on tyylikäs asuste sikarin polttajille. Krokotiilikohokuvioidusta vasikannahasta valmistettu pieni olkalaukku tarjoaa tyylikkään ja käytännöllisen ratkaisun sikareiden ja tarvikkeiden kuljettamiseen. Laukku sopii erinomaisesti S.T. Dupontin kolmen sikarin kotelon ja siihen liittyvien tarvikkeiden kuljettamiseen.
Laukun sisällä on omat lokerot, jotka on suunniteltu sytyttimelle ja sikarileikkurille, mikä takaa, että kaikki on turvallisesti ja siististi säilytetty. Laukku on kooltaan 20 x 11,5 x 6,5 cm, joten se on kompakti mutta riittävän tilava kaikille tärkeille tavaroille. Laukun etupuolta koristaa tuotemerkin logo metalliembleemin muodossa, mikä lisää ylimääräisen ripauksen ylellisyyttä ja eksklusiivisuutta.

  • Muotoilu ja materiaalit:

    • vasikannahka, jossa krokotiilikohokuvio

    • kompakti koko: 20 x 11,5 x 6,5 cm

    • metallinen tuotemerkin logo edessä.



  • Erityisominaisuudet:

    • erilliset lokerot sytyttimelle ja sikarileikkurille

    • ihanteellinen kolmen sikarin ja tarvikkeiden kuljettamiseen

    • tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu.




S.T. Dupont on tunnettu ranskalainen luksusvalmistaja, joka tunnetaan korkealaatuisista tarvikkeistaan, kuten sytyttimistä, kirjoitusvälineistä, nahkatuotteista ja muusta. Yritys on perustamisestaan vuonna 1872 lähtien edustanut poikkeuksellista käsityötaitoa ja innovaatiota. S.T. Dupont aloitti nahkatuotteiden valmistajana ja tuli nopeasti tunnetuksi erinomaisista tuotteistaan. S.T. Dupontin nahkatuotteille on ominaista niiden korkea laatu, ajaton muotoilu ja toimivuus, minkä vuoksi ne ovat haluttuja ylellisyystuotteita maailmanlaajuisesti.


Malli:
141352
Materiaali:
Nahka
Pituus:
200 mm
Height:
115
Syvyys:
65 mm
Väri:
Sininen
Merkki:
S.T. Dupont
EAN-koodi:
3597390295705
 Asiakkaiden arviointeja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tuotetta