S.T. Dupont Maxijet Lighter Fluo Blue, 020171

S.T. Dupont Maxijet Lighter Fluo Blue, 020171


-9% Alennus
212,00 €
235,00 €

Ilmainen toimitus
Saatavuus: Saatavilla jälleen 2-6 viikon kuluttua

Määrä


S.T. Dupont Maxijet Lighter Fluo Blue


S.T. Dupont Maxijet Lighter in Fluo Blue on ranskalaisen ylellisyystarvikevalmistaja S.T. Dupontin vuonna 2024 julkaistu uusi malli. Fluo-mallistolla S.T. Dupont pyrkii asettumaan nykyaikaisesti markkinoille ja vetoamaan muihinkin kuin klassisiin sikarin polttajiin. Muodin ja ajoneuvoteollisuuden uusista trendeistä inspiroitunut Fluo-sarjan Maxijet tekee vaikutuksen tyylikkäällä mattamustalla rungollaan ja kirkkaan sinisellä napilla korostuksena. Pienemmässä vastineessa, Minijet Fluo, on puolestaan sininen runko ja mattamusta painike.
Pietsosähköinen sytytin on suojattu lialta kahdella suojakorkilla, mikä tekee sytyttimestä kestävän kumppanin. Suojakorkit avautuvat automaattisesti, kun painiketta painetaan. Sytyttimen kaksi vaakasuoraa viivaa toimivat ilmanottoaukkoina voimakkaalle siniselle suihkuliekille. Ne on peitetty sytyttimen sisällä olevalla metalliverkolla, joka estää nukkaantumisen tai pölyn pääsyn. Sytytin voidaan tietenkin täyttää uudelleen, mutta se toimitetaan tyhjänä, eikä kaasupullo sisälly toimitukseen. Sytyttimen alapuolella on plus-miinus-säätö liekin voimakkuuden säätämiseksi.

  • Muotoilu ja materiaalit:

    • matta musta runko ja kirkkaan sininen painike

    • pietsosähköinen sytytys suojakansilla

    • vaakasuuntaiset ilmanottoaukot, joissa on metalliverkkosuojus

    • Plus-miinus-säätö liekin voimakkuuden säätämiseksi



  • Erityisominaisuudet:

    • tehokas sininen suihkuliekki

    • kestävä kumppani suojamekanismien ansiosta

    • sytytin toimitetaan tyhjänä; kaasupullot on ostettava erikseen.




S.T. Dupont on tunnettu ranskalainen luksusvalmistaja, joka tunnetaan korkealaatuisista tarvikkeistaan, kuten sytyttimistä, kirjoitusvälineistä, nahkatuotteista ja muusta. Yritys on perustamisestaan vuonna 1872 lähtien edustanut poikkeuksellista käsityötaitoa ja innovaatiota. S.T. Dupontin Maxijet-sytyttimille on ominaista niiden moderni muotoilu, luotettavuus ja korkea toiminnallisuus. Ne tarjoavat voimakkaan suihkuliekin ja sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön sekä erityistilaisuuksiin.


Malli:
020171
Liekkityyppi:
Kaasuliekki
Liekkien määrä:
1
Polttoaine:
Butaanikaasu
Plottoaineikkuna:
kyllä
Väri:
Sininen, Musta
Merkki:
S.T. Dupont
EAN-koodi:
3597390299413
 Asiakkaiden arviointeja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tuotetta